A Mannatural Ételmanufaktúra cukormentes süteményei a bűn nélküli bűnbeesést jelentik.

Az életben nagyon sok oka lehet annak (betegség, fogyókúra, allergiás reakciók, stb.), ha valaki elhagyja a cukrot, a finomított cukrot a táplálkozásából. Ilyenkor általában a cukrászdákat is messze elkerülik az emberek, ám az általunk készített édességek mind-mind cukormentes sütemények. Így a nyers ételek szenvedélyes megszeretéséhez a süteményeken keresztül vezet a legrövidebb út.

Narancsos csokitorta - Mannatural Ételmanufaktúra cukrászdájaA cukormentes sütemények mindenkit elvarázsolnak 

A Mannatural Ételmanufaktúra cukormentes süteményei nemcsak nagyon finomak, hanem itt a legkisebb a távolság a hétköznapokból ismert ízek, formák és a mannaturalos csodák között. Egy csokitorta pontosan úgy néz ki, mint a gyerekkorunkból ismert édes massza, de az íze sokkal finomabb. Ebben a desszertben a rajongóink száma megegyezik a kóstolók számával.

Miben más? 

Nem használunk hozzáadott cukrot. Nem helyettesítünk semmit “pótlókkal”, mert minden eredeti, természetes és friss.

 

Aki azt gondolja, hogy mindez csak szép szavak gyűjteménye, az csak egyféle módon szerezhet bizonyítékot: MEG KELL KÓSTOLNI A CUKRÁSZDA TORTÁIT ÉS SÜTEMÉNYEIT!

A MANNATURAL ÉTELMANUFAKTÚRÁBAN minden étel gluténmentes, laktózmentes és cukormentes.

 

Rendelj tőlünk cukormentes süteményt vagy tortát! 06 20 384-4912

 

Csokoládétorta - Mannatural Ételmanufaktúra cukrászdája Pilótakeksz - Mannatural Ételmanufaktúra cukrászdaCsokitorta - Mannatural Ételmanufaktúra cukrászdájaAlmatorta